Over mij…

Author: admin

Als kind kon ik het niet laten om met enige regelmaat de keuken van mijn ouders om te toveren in een enorme puinhoop. Het minder leuke aan die uitspattingen was dat ik het zelf weer op mocht ruimen allemaal. Ik weet wel dat lang niet alles lukte, ik heb ooit geprobeerd een pesach rol te maken, dat is een platte cake die je oprolt met vulling ertussen in, maar die cake zit nu nog in de voegen van het tegelwerk boven het aanrecht en ik weet nog steeds niet hoe hij zou moeten smaken: ik moest de cake storten en omdat deze nog niet gaar was (raadsel is of hij dat ooit zou worden) splashte ik het aanrecht en de muur erachter onder, inclusief de tl-buizen die zich onder de bovenhangende keukenkastjes bevinden.

Oeps.

Ik heb mijn best gedaan, maar tevergeefs. Alle troep opgeruimd en ongedaner zaken met een koekje in de thee gaan soppen. Een niet zelf gebakken koekje, welteverstaan. Tja, das het leven van deze keukenprinses… Nu lukt er gelukkig al wat meer, maar ook bij mij branden de aardappelen geregeld aan en ook bij mij is het vlees soms taai. Ik heb echter zo mijn succesgerechten en het worden er steeds meer.

Je vindt hier de recepten die ik lekker vind, die ik thuis maak in mijn eigen keukentje (op de vierkante meter, want mijn keukentje is erg klein) en die er altijd wel redelijk geslaagd uit komen!

Veel kookplezier.