Opname uitvoering Pie Jesu

Ik ben helemaal blij… Ik heb de ruwe opname van het Pie Jesu gekregen en die heb ik meteen hieronder eventjes gelinked zodat iedereen even mee kan genieten. Het klinkt als een groot zwembad, dat klopt ook wel een beetje… het was is de koepelkerk van Dongen… En dan klinkt het zo…

De mannen van het geluid gaan proberen de boel nog wat op te poetsen, misschien dat ik over een tijdje onderstaand mp3tje dus vervang door een mooiere versie.

Het valt me op dat ik het heerlijk vind om in een kerk te zingen, niet zozeer om de akoustiek, maar om de sfeer ook. Het voelt alsof het dan een doel heeft. Ik zing over iets dat wezenlijk belangrijk is, niet zomaar een beetje over wat liefdesverdriet en andere aardse zaken die voorbij gaan. Het is alsof je over de eeuwigheid zingt…

Ik voel het zelf ook weer als ik dit terugluister, aan jullie nu de kans om mee te luisteren, begrijpen jullie wat ik bedoel met eeuwigheid? Horen jullie dat ook? Ik kan me niet voorstellen dat ik dat ben, ik klink zo… zo… zo niet 28 jaar, zo niet “komt net kijken…” Lekker eigenlijk!

Klik hier om ook mee te luisteren …

2 Responses to “Opname uitvoering Pie Jesu”

 1. Hans van der Stoop Says:

  Dag Esther,

  mijn naam is Hans, Johannes van oorsprong, een bijbelse naam, net als de jouwe, en wil zeggen: godsgeschenk. (jaja, deze trigger (jouw naam) is van RK oorsprong)
  Ik kwam je tegen tijdens het surfen over het net, en heb net jouw PIEJEZUS ondergaan, MOOI… komt goed binnen hoor.
  Waar ik naar zocht was het boek ‘Nada Brahma, alles is geluid’, omdat ik bezig ben met een werkstuk-je over energetische geneeswijzen, ik heb dat boek zo’n 40 jaar terug gelezen (ik ben 62) en wist eigenlijk alleen de titel nog en de strekking…

  Even je intrigerende site bekeken en kom zeker terug om verder te voelen wat jij allemaal wil delen met de mensheid en mij.

  Dank je wel voor je kadootje (piejezus) en ik ga zeker verder spitten op deze groene, jonge, ontspruitende en bezielende site, ZO, die kan je in je zak steken… (smile)

  Of op je hoed zetten (zal je goed staan vermoed ik) en ik deeeeeeenk ….. dat jij een hele ouwe ziel bent in een veelbelovend jong en Energiek lichaam.

  Namaste,

  Hans.

 2. admin Says:

  Wat een bijzondere woorden, Hans… Ik ben blij dat ik je een kadootje heb kunnen geven! Leuk dat je tegenwoordig op het internet ook zo contact kan hebben, voelt heel oprecht en gemeend. Dank je wel.

  Esther

Leave a Reply