Tibetaans typetje

Onderstaand boek is een boek over de zeven tibetaanse persoonlijkheidstypen. In het boek wordt uitgelegd hoe je een indeling kan maken van verschillende persoonlijkheidstypen aan de hand van drie elementen die in de tibetaanse filosofie belangrijk zijn. Tripa, Loeng en Pegen. Vuur, lucht en aarde. Met deze drie types is het mogelijk om allerlei combinaties te maken die weer leiden tot samengestelde types. Iedereen kan de vragenlijst invullen in het begin van het boek, als je dit goed doet, met aandacht voor detail en gradatie, dan volgt uit de score tot welk type je behoort. En dan begint de lol: prompt lees je van alles over je zelf wat je al lang wist, met gebruiksaanwijzing. Het is een gebruiksaanwijzing voor je lijf, voor je geest, voor de keuzes in het leven…

Fantastisch, zomaar alle oplossingen op papier. Hoe doen die Tibetanen dat toch?
De zeven Tibetaanse persoonlijkheidstypen
De zeven Tibetaanse persoonlijkheidstypen.
Weg naar geluk, gezondheid en harmoni
Auteur: Gerti Samel, Uitgeverij de Kern, 2001

2 Responses to “Tibetaans typetje”

 1. Gerda Theissen Says:

  Hallo,

  Ik heb een vraag, is dit boek nog te verkrijgen ik ben er al een hele tijd naar op zoek.

  mvg, Gerda Theissen

 2. admin Says:

  Hoi Gerda,

  Ik heb het een jaar of 5 geleden bij De Slegte gekocht, nieuw.
  Is er geen tweedehands exemplaar te vinden?

  Als ik google kan ik wel iets vinden!
  Veel succes met zoeken, mocht het echt niet lukken dan wil ik de copyshop wel een keer bezoeken voor je en een kopie sturen. Als het boek niet meer gedrukt wordt is dat niet illegaal… Dus dat scheelt alweer.

  Groet,

  Esther

Leave a Reply